Pozor!!! Na Messengeru a Facebooku se opět šíří škodlivý skript. Tváří se jako obrázek nebo video a postupně se šíří bez vědomí uživatelů. Pokud vám přijde zpráva s obrázkem, nebo videem od někoho, koho máte v přátelích, neklikejte na to.
Přihlásit se k odběru novinek

Přihlásit se k odběru novinek

Chcete dostávat novinky z oblasti IT a webových aplikací

Přihlášení proběhlo v pořádku.